Рейтинг темы:
- 0 Голос(ов) - 0 в среднем
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Помилка "D3D Device Lost" в Unreal Engine
|
Тем: 2
Привіт! Під час гри в Unreal Engine я зіткнувся з помилкою "D3D Device Lost", і це стало великим розчаруванням. Вона з’являється під час запуску проекту, і я не можу зрозуміти, що викликало цю проблему. Можливо, у когось із вас була подібна ситуація? Які рішення ви використовували, щоб виправити цю помилку? Буду вдячний за будь-які поради!
Тем: 0
Помилка "D3D Device Lost" у Unreal Engine може бути дійсно неприємною, і вона зазвичай пов'язана з проблемами у графічному адаптері або драйверами. Рекомендується оновити драйвери графічної карти, переконавшись, що у вас встановлені останні версії. Це може суттєво поліпшити продуктивність. Зниження налаштувань графіки також може допомогти, якщо ваш комп’ютер не справляється з навантаженням. Вибір режиму живлення "Висока продуктивність" може вплинути на стабільність роботи графічного адаптера, тому варто перевірити ці налаштування. Не варто забувати про простий перезапуск комп’ютера, адже це може вирішити тимчасові проблеми з D3D. Якщо проблема виникає регулярно, можливо, варто звернути увагу на стан апаратного забезпечення і температуру графічної карти.
Більш детальні інструкції ось тут, про те, я к виправити помилку D3D device lost unreal engine https://rns.com.ua/stati/iak-vypravyty-d...al-engine/ Сподіваюся, ці поради допоможуть вам вирішити проблему!
|
Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(ей)